Error debug after update to 5.3.1.94-RC

Description

After updating to 5.3.1.94-RC lucee makes the following error, when i activate debugging:

Lucee 5.3.1.94-RC Error (java.lang.NullPointerException)
Message java.lang.NullPointerException
Java Stacktrace lucee.runtime.exp.NativeException: java.lang.NullPointerException
Caused by: java.lang.NullPointerException

Timestamp 18.03.19 08:27:46 MEZ

Environment

Win2012 with IIS, MySQL

Activity

Show:
Zac Spitzer
March 20, 2019, 7:47 PM

IMHO This fix should really be back ported and a new release! What do you think ?

Patrick Quinn
March 20, 2019, 9:24 PM

Hey . We're actually in the midst of discussing exactly this topic. Stay tuned.

Michael Offner
March 22, 2019, 2:44 PM

can you link the other ticket that adresses this issue and got fixed, so we know on what version this was fixed.

Michael Offner
March 22, 2019, 9:22 PM

i tried to reproduce the issue by installing lucee-express-5.3.1.87-RC, enable classic tebug template and then update it to lucee-express-5.3.1.94-RC, no NPE.

Can someone please give me the additional steps necessary to reproduce and if you have a java stacktrace of the NPE please post it here. have in mind that a NPE without the stacktrace is nearly useless information.

Pothys - MitrahSoft
March 25, 2019, 7:37 AM

Hi , ,

Issue doesn't reproduced from 5.3.2.45. This is the fixed version & I couldn't able to find the ticket which was related to this fix.

Fixed

Assignee

Pothys - MitrahSoft

Reporter

Wilfried Wacker

Priority

New

Labels

None

Fix versions

None

Affects versions

Configure